Bli partner

Bli partner eller sponsor

Om våra gymnaster är blodet, verksamheten kroppen så är våra partners och sponsorer hjärtat. Våra partners är centrala för oss, men inte ur det uppenbara ekonimiska perspektivet. Det är enkelt att tro att genom att genom att ge oss lite pengar så publicerar vi er logga och lite enkel marknadsföring, men så enkelt är det inte för oss. Vi väljer våra partners och sponsorer med omsorg där vi kan ha ett gemensamt utbyte och ett djupt samarbete med engagemang.


Partners

Vi pratar om partners och inte huvudsponsorer för vi ser en djupare dimenssion än att ni ger och vi tar. Vi ser gärna våra partners besöka och hjälpa till att utveckla vår verksamhet. Naturligtvis kan upplägg och tankar vara olika därför har vi inga fasta erbjudanden eller paketpriser. Vi har en engagerad grupp av styrelsemedlemmar som jobbar tillsammans med er för att hitta en samverkansform som passar just oss. Kanske har ni ledare i era organisationer som kan inspirera våra unga ledare, eller kanske behöver medarbetare i er organisation lära sig trampett? Mentorskap och utveckling är centralt för vår verksamhet.


Sponsorer
Vi tar gärna emot sponsorer som delar vår värdegrund, är intresserade av vår verksamhet och vill nå ut till våra medlemmar. Vi välkomnar er självklart med öppna armar i verksamheten och samverkar med er. Vi har inga fasta paket eller erbjudanden för sponsorer utan det arbetar vi tillsammans fram beroende på våra gemensamma örutsättningar och behov.


Kontaktpersoner

Tove Bergmar Jonsson, Vice ordförande, tove.bergmar.jonsson@gfwermdo.se

Daniel Sörlöv, Sekreterare, daniel.sorlov@gfwermdo.se