Samarbeten

Våra samarbeten

LEG. NAPRAPAT ANTON LIND

I 20 år tränade och tävlade jag inom Artistisk- och Truppgymnastik. Idag tränar jag och

undervisar inom Par-akrobatik, nationellt som internationellt. Det var från gymnastiken

intresset för Naprapati växte fram vilket innebär att jag idag som tidigare gymnast har en stor

förståelse för idrottens progression och terminologi. Denna bakgrund ger mig ett unikt

perspektiv av gymnasten och de skador som förekommer inom idrotten.

Jag erbjuder naprapatbehandlingar i Gustavsbergs hamn. Här kan jag ta emot era gymnaster för

behandling och rehabilitering. Då verksamheten ligger inne i SATS lokaler finns goda

möjligheter till att visa och gå igenom övningar i vårt fullt utrustade gym om 1100

kvadratmeter.

 

Jag erbjuder även individuell utförd rörelseanalys, detta ger gymnasten svar på vilka områden av kroppen som behöver bli starkare, rörligare eller mer stabila, allt för att optimera träningen. Denna tjänst kan utföras på plats hos er eller på kliniken i Gustavsberg.

 

Priser

För gfw medlemmar och tränare: 550kr per behandling, ordinarie pris: 690kr, momsfritt.

Individuell rörelseanalys på klinik: 700 kr per analys, inkl.moms.

Gruppanalys: 1250kr/h, inkl. moms.

 

(Priserna avseende Nybesök och Återbesök för Naprapatbehandlingar år 2020.)

 

 

FYSIOTERAPEUT PETRA NILSSON

Jag heter Petra Nilsson, är legitimerad Fysioterapeut med inrikning mot idrottsskador.

Jag bor i Gustavsberg och har bla en tjej som tränar truppgymnastik i GF Wermdö sedan några år tillbaka. Jag har även haft en del ungdomar från föreningen på kliniken samt att jag varit inbjuden föreläsare på ledarnas utbildningsdagar. Jag är i grund och botten inskolad fotbollsspelare och är numer fotbollstränare för en av mina tjejer här i Gustavsbergs IF och det spelas även hockey i VHC (Värmdö hockey klubb) så det prioriteras och pågår en del idrott i vår familj.

 

Jag har jobbat ca 20 år som leg Fysioterapeut. Älskar mitt jobb och skulle inte kunna tänka mig jobba med annat. Har många akademiska poäng inom idrottsmedicin och det inom det idrottsvetenskapliga området. Har även en sk CSPT (certific sport physio terapeut), som indikerar erfarenhet och kunskap att möta idrottsutövande på fältet, deltagande i lag eller på landslagsnivå. Samtliga 20 år i yrket har gått åt just att bedöma, bemöta idrottare och behandla akuta och subakuta situationer och skador som uppstår.

 

Under mina yrkesverksamma år har jag haft förmånen att få jobba med olika fotbollslag på högsta nivå. Jag har varit kontrakterad och varit en del av laget, tagit hand om skador, ha skadeförebyggande träning, behandla skador, jobbat målmedvetet att få tillbaka dem till spel igen (Return to play). Jag är van att möta alla slags frågeställningar vad beträffar just ovanstående. De senaste 5 åren har jag varit en del av det medicinska teamet kring landslagen i svensk ungdomsfotboll.

 

Det jag kan erbjuda som oftast lockar utövare är flexibilitet med tider, att kunna ta emot/prioritera en skadad idrottare, möta upp ev frågor från föräldrar, vidarebefordra till läkare, MRT undersökning mm. Jag har givetvis kontakter om skador behöver utredas vidare.

 

Hos mig gäller landstingstaxan eftersom jag är ansluten till landstinget, det innebär i praktiken att man betalar sin patientavgift på 200 kr upp till 1150 kr, sedan är det frikort som gäller. Barn under 18 år går ju helt GRATIS vilket uppskattas.

 

Välkomna att kontakta mig på;

Petra.nilsson@arenamotion.se

SMS 070 7349657


Copyright 2019 Gymnastikföreningen Wermdö. Kopiering förbjuden, för alla syften.