Erbjudanden

Erbjudanden

Vi samverkar med organisationer både på Värmdö och rikstäckande organisationer som har generöst valt att erbjuda våra medlemmar och familjer ett bättre pris, enklare bokning eller någon annan fantastik förmån!


Alla detaljer, koder och erbjudanden hittar du i MedlemsAppen.

Leg. Naprapat Anton Lind
I 20 år tränade och tävlade jag inom Artistisk- och Truppgymnastik. Idag tränar jag och undervisar inom Par-akrobatik, nationellt som internationellt. Det var från gymnastiken intresset för Naprapati växte fram vilket innebär att jag idag som tidigare gymnast har en stor förståelse för idrottens progression och terminologi. Denna bakgrund ger mig ett unikt perspektiv av gymnasten och de skador som förekommer inom idrotten.


Jag erbjuder naprapatbehandlingar i Gustavsbergs hamn. Här kan jag ta emot era gymnaster för behandling och rehabilitering. Då verksamheten ligger inne i Body Joy´s lokaler finns goda möjligheter till att visa och gå igenom övningar i vårt fullt utrustade gym om 1100 kvadratmeter. Jag erbjuder även individuell utförd rörelseanalys, detta ger gymnasten svar på vilka områden av kroppen som behöver bli starkare, rörligare eller mer stabila, allt för att optimera träningen. Denna tjänst kan utföras på plats hos er eller på kliniken i Gustavsberg.

Fysioterapeut Petra Nilsson

Jag har jobbat ca 20 år som leg fysioterapeut och har många akademiska poäng inom idrottsmedicin och det idrottsvetenskapliga området. Har även en CSPT (certific sport pysio terapeut) som indikerar erfarenhet och kunskap att möta idrottsutövande på fältet, deltagande i lag eller landslag. Samtliga 20 år i yrket har gått åt just bedöma, bemöta idrottare och behandla akuta och subakuta situationer. 


Under mina yrkesverksamma år har jag haft förmånen att bl. a. få jobba med olika fotbollslag på högsta nivå och de senaste 5 åren har jag varit en del av det medicinska teamet kring landslagen i svensk ungdomsfotboll. Jag har varit kontrakterad och tagit hand om skador, skadeförebyggande träning, behandla skador och jobbat med att få aktiva tillbaka till spel igen (Return to play).


Det jag kan erbjuda som oftast lockar utövare är flexibilitet med tider, att kunna ta emot/prioritera en skadad idrottare, möta upp ev. frågor från föräldrar, vidarebefordra till läkare, MRT undersökning mm.