Styrelse

Styrelse

I dagsläget är det en interimstyrelse som sitter fram till årsstämman i mars 2020, då en ny styrelse kommer att väljas.

Lisa Lönnberg, ordförande
Mamma till två killar som tränar truppgymnastik sen ca. 5 år tillbaka. Har själv ingen gymnastikbakgrund utan var längdskidåkare, skidskytt, löpare och dansare som ung. Har engagerat mig i styrelsen för att jag vill se en förening där alla får lika stort fokus oavsett om den aktiva bara tränar en gång i veckan eller flera gånger i veckan. Vill att barn och ungdomar ska röra på sig mer och känna glädje till att träna oavsett vilken nivå man är på.

Ingela Krantz, vice ordförande
Har en vuxen dotter som är aktiv truppgymnast samt tränare och som började med truppgymnastik för ca 13 år sedan. Har själv orienterat, spelat handboll och varit föreningsaktiv som tränare och styrelsemedlem. Vill att barn och ungdomar skall ha en meningsfull fritid som hjälper dem att växa som människor och att vi är en förening där alla är välkomna och där man känner sig hemma.


Klaus Silvenius, kassör


Tove Bergmar Jonsson, ledamot
Tränade truppgymnastik när jag var yngre och det var ett självklart val att låta mina två döttrar börja träna truppgymnastik också. Båda döttrarna började med barngympa när dom var små för senare gå över till trupplag. Min äldre dotter är numera juniortränare i föreningen medans den yngre är aktiv. Jag ser framförallt att jag tillför föräldraperspektiv i styrelsearbetet.


Karin Brodén, ledamot
Mamma till en gymnast och ledare sen 2011. Har ingen egen gymnastikbakgrund men har alltid varit aktiv och sportintresserad. Tycker det är jättespännande att få vara med och forma vår nya förening till att bli en attraktiv förening för många, både gymnaster deras familjer. Våra barns aktiviteter påverkar hela familjen under en period i livet, och det känns bra att få vara en aktiv del av den.


Carin Nilsson, suppleant
Tränade gymnastik som barn. När sedan min dotter behövde börja med något så var gymnastiken ett självklart val eftersom vi kan se det som all idrotts moder. Kom då med i VSG’s styrelse och har nu i över 15 år varit engagerad styrleseledamot, ordförande och ledare inom VSG. Ser fram emot en utvecklande, aktiv och engagerande förening i ständig rörelse framåt. Alla barn – alla kan – utifrån sina förutsättningar!

Anna Carlsson, suppleantKatharina Eriksson, suppleantMail till styrelsen: styrelsen@gfwermdo.se

Copyright @ All Rights Reserved