Styrelse


Aktuellt


GF Wermdö ställer in alla träningar fr.om. tisdag den 17/3


GF Wermdö har i dagsläget ställt in alla träningar i ett försök att minimera smittspridning med hänsyn tagen till den information som kom via media på tisdagen: regeringen gick ut med information om att alla gymnasieskolor, komvux och universitet bör stänga samt att övriga skolor ska försöka hantera gymnastiklektionerna med så lite kontakt mellan personer som möjligt. 


Ta hand om era nära och kära, rör på er där hemma och tvätta händerna!


Vi vill uppmana alla att själva följa utvecklingen och hålla er uppdaterade på vad gäller i sakförhållanden och information.
Ansvarig myndighets information finns på:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/


Ni kan även hitta bra information här:

https://www.krisinformation.se/


/ Styrelsen


OBS!!! Årsmötet framflyttat till 19/5 kl 19:00 i Ösbyskolans matsal läs mer ...


OBS!!! Värmdö Trupp Cup framflyttat, återkommer inom kort med nya datum i Hemmesta Sporthall läs mer...

Styrelse

I dagsläget är det en interimstyrelse som sitter fram till årsstämman i mars 2020, då en ny styrelse kommer att väljas.

Mail till styrelsen: styrelsen@gfwermdo.se

Lisa Lönnberg, ordförande
Mamma till två killar som tränar truppgymnastik sen ca. 5 år tillbaka. Har själv ingen gymnastikbakgrund utan var längdskidåkare, skidskytt, löpare och dansare som ung. Har engagerat mig i styrelsen för att jag vill se en förening där alla får lika stort fokus oavsett om den aktiva bara tränar en gång i veckan eller flera gånger i veckan. Vill att barn och ungdomar ska röra på sig mer och känna glädje till att träna oavsett vilken nivå man är på.

Ingela Krantz, vice ordförande
Har en vuxen dotter som är aktiv truppgymnast samt tränare och som började med truppgymnastik för ca 13 år sedan. Har själv orienterat, spelat handboll och varit föreningsaktiv som tränare och styrelsemedlem. Vill att barn och ungdomar skall ha en meningsfull fritid som hjälper dem att växa som människor och att vi är en förening där alla är välkomna och där man känner sig hemma.


Tove Bergmar Jonsson, ledamot
Tränade truppgymnastik när jag var yngre och det var ett självklart val att låta mina två döttrar börja träna truppgymnastik också. Båda döttrarna började med barngympa när dom var små för senare gå över till trupplag. Min äldre dotter är numera juniortränare i föreningen medans den yngre är aktiv. Jag ser framförallt att jag tillför föräldraperspektiv i styrelsearbetet.


Carin Nilsson, suppleant
Tränade gymnastik som barn. När sedan min dotter behövde börja med något så var gymnastiken ett självklart val eftersom vi kan se det som all idrotts moder. Kom då med i VSG’s styrelse och har nu i över 15 år varit engagerad styrleseledamot, ordförande och ledare inom VSG. Ser fram emot en utvecklande, aktiv och engagerande förening i ständig rörelse framåt. Alla barn – alla kan – utifrån sina förutsättningar!

Anna Carlsson, suppleantKarin Brodén, ledamot
Mamma till en gymnast och ledare sen 2011. Har ingen egen gymnastikbakgrund men har alltid varit aktiv och sportintresserad. Tycker det är jättespännande att få vara med och forma vår nya förening till att bli en attraktiv förening för många, både gymnaster deras familjer. Våra barns aktiviteter påverkar hela familjen under en period i livet, och det känns bra att få vara en aktiv del av den.


Klaus Silvenius, kassör


Katharina Eriksson, suppleantCopyright @ All Rights Reserved