Personal

Personal

Emelie Leino Sportchef
Jag började själv träna gymnastik när jag var 7 år gammal och blev ledare när jag var 13 år gammal. Jag slutade träna gymnastik när jag var 18 år, idag är jag tillbaka och tränar i Wermdö Allstars. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla föreningen och se alla gymnasters och ledares glädje och utveckling.

sportchef@gfwermdo.se | emelie.leino@gfwermdo.se

Carolina Zetterlund Hoffstad Kansliansvarig
Jag började på gymnastik när jag var ca 3 år och blev tränare vid 12 års ålder. Slutade träna själv när jag var 15 år men var kvar som tränare och fastnade för det redan från början. Jag ser fram emot att utveckla den nya föreningen tillsammans med de andra anställda och att se alla ledare och gymnasters glädje och utveckling.

kansli@gfwermdo.se | carrolina.zetterlund.hoffstad@gfwermdo.se

Jonas Forsberg Tränare
Började när jag var 8 tränade i 7 år, tog ett uppehåll i 3 eller 4 år och varit ledare sen 2009. Tycker det är välidgt roligt med gymnastik såklart, brinnre för ögonblicket när gymnaster lär sig något nytt för första gången och blir stolt tillsammans med dem. Vill lära ut gymnastik till alla åldrar och alla nivåer men drömmen är såklart att ha ett lag på SM någon gång.

barngrupper@gfwermdo.se | jonas.forsberg@gfwermdo.se