Personal


Aktuellt


GF Wermdö ställer in alla träningar fr.om. tisdag den 17/3


GF Wermdö har i dagsläget ställt in alla träningar i ett försök att minimera smittspridning med hänsyn tagen till den information som kom via media på tisdagen: regeringen gick ut med information om att alla gymnasieskolor, komvux och universitet bör stänga samt att övriga skolor ska försöka hantera gymnastiklektionerna med så lite kontakt mellan personer som möjligt. 


Ta hand om era nära och kära, rör på er där hemma och tvätta händerna!


Vi vill uppmana alla att själva följa utvecklingen och hålla er uppdaterade på vad gäller i sakförhållanden och information.
Ansvarig myndighets information finns på:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/


Ni kan även hitta bra information här:

https://www.krisinformation.se/


/ Styrelsen


OBS!!! Årsmötet framflyttat till 19/5 kl 19:00 i Ösbyskolans matsal läs mer ...


OBS!!! Värmdö Trupp Cup framflyttat, återkommer inom kort med nya datum i Hemmesta Sporthall läs mer...

Personal

Emelie Leino, sportchef
Jag började själv träna gymnastik när jag var 7 år gammal och blev ledare när jag var 13 år gammal. Jag slutade träna gymnastik när jag var 18 år, idag är jag tillbaka och tränar i Wermdö Allstars. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla föreningen och se alla gymnasters och ledares glädje och utveckling.
sportchef@gfwermdo.se

Carolina Zetterlund Hoffstad, kanslichef samt Basgruppsansvarig inom trupp
Jag började på gymnastik när jag var ca 3 år och blev tränare vid 12 års ålder. Slutade träna själv när jag var 15 år men var kvar som tränare och fastnade för det redan från början. Jag ser fram emot att utveckla den nya föreningen tillsammans med de andra anställda och att se alla ledare och gymnasters glädje och utveckling.
kansli@gfwermdo.se

carro@gfwermdo.se

Jonas Forsberg, tränare samt Barngruppsansvarig inom trupp
Började när jag var 8 tränade i 7 år, tog ett uppehåll i 3 eller 4 år och varit ledare sen 2009. Tycker det är välidgt roligt med gymnastik såklart, brinnre för ögonblicket när gymnaster lär sig något nytt för första gången och blir stolt tillsammans med dem. Vill lära ut gymnastik till alla åldrar och alla nivåer men drömmen är såklart att ha ett lag på SM någon gång.
jonas@gfwermdo.se

Susanne Winstam, ekonomiansvarig
Jag började banan inom gymnastiken med att bli föräldraledare och sedermera gå över till att träna tävlingsgrupper. Så småningom hamnade jag istället som anställd på kansliet vilket jag nu har arbetat med i omkring 20 år. Jag ser fram emot att att föreningen utvecklas vidare och att vi kan erbjuda alla som söker sig till oss träning och trygghet efter egna förutsättningar.
ekonomi@gfwermdo.se 

susanne@gfwermdo.se